Trenčín Hviezdy Ďetom 2016

Trenčín Hviezdy Ďetom 2016

19.6.2016 sa v Trenčíne na futbalovom štadióne na Sihoti, uskutočnil v poradí už ôsmy ročník športovo-charitatívne podujatie Hviezdy deťom.
Hlavným cieľom usporiadateľa bolo skĺbiť šport a zábavu, a zároveň so svojimi partnermi vyzbierať prostriedky na pomoc pre tých, ktorý majú problém s pohybom.

Okrem futbalových súbojov pripravili pre návštevníkov množstvo atrakcií. Na svoje si prišli detičky, ktoré sa mohli dosýta vyblázniť. Na ploche štadióna okrem rôznych atrakcií prebiehali tréningové workshopy ako lukostreľba, sledge hokej, hokej, hádzaná, tenis, florbal, freestyle futbal, aikido a bedminton.

Program začal už o ôsmej ráno turnajom detičiek, nádejných futbalistov do deväť rokov chlapcov a dievčat z AS Trenčín a FK Senica. Okrem nich sa predstavili aj mladíci z klubov Slovan Bratislava, MŠK Žilina, Spartak Trnava, DAC 1904 Dunajská Streda a Baník Horná Nitra.

O druhej hodine popoludní sa začal samotný turnaj osobností. Proti sebe nastúpili štyri tímy.

Tím Hokejistov v zložení Marián Hossa , Marcel Hossa, Tomáš Tatar, Richard Pánik, Tomáš Kopecký, Marián Gáborík, Rišo Lintner, Martin Réway, a nehokejista Marcel Forgáč.

Výber Olympionikov v zložení Jozef Gönci , Pavol Hurajt, Attila Bátky, Michal Martikán, Slavomír Kňazovický, Ivana Kmeťová, Eva Sládeková, Daniel Biksadský.

Československý Lev v zložení Július Šimon, Ladislav Jurkemik, Ľubomír Luhový, Ján Ďureje st., Ján Ďureje ml., Ján Kocián, Jaroslav Timko, Peter Paul Pačut, Vladimír Kinder, Róbert Slipčenko, Petr Průcha, Leo Gudas, Anton Dragúň, Libor Petrů a dvaja “prebehlíci“ Róbert Petrovický a Peter Ölvecký ktorí prebehli do tímu Hokejistov, avšak bolo vidno že patria k nám a nahrávali nášmu tímu.

Štvoricu doplnil usporiadateľský tím AS Trenčín v zložení Igor Šemrinec, Adrián Chovan, Peter Kleščík, Lukáš Skovajsa, Martin Šulek, James Lawrence, Ibrahim Rabiu, Samuel Kalu, Aliko Bala, Matúš Bero, Jakub Holúbek, Gino van Kessel, Denis Jančo a Christopher Udeh.

Po vyraďovacích zápasoch sa v boji o tretie miesto stretli Olympionici s Československým Levom. Súboj sa skončil remízou, nerozhodla ani séria pokutových kopov a tak oba tímy skončili na treťom mieste.
O prvenstvo bojovali Tím hokejistov a AS Trenčín. O víťazovi rozhodovali až pokutové kopy. V nich triumfovali futbalisti AS Trenčín a k titulu z Fortuna ligy a Slovenskému poháru pridali aj víťazstvo v turnaji osobností Hviezd deťom 2016.

Medzi jednotlivými zápasmi prebiehala autogramiáda.

Po úspešnom dni pokračovala na ploche ihriska afterparty, kde sme sa zabávali až do neskorého večera.

Sdílet tento příspěvek


ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful