HC Československý Lev porazil v Itálii celek HC Fiemme

HC Československý Lev porazil v Itálii celek HC Fiemme

Utkání naší čs. lví smečky v italském Val di Fiemme neuniklo ani Deník Sport. Velký ohlas vzbudil především výkon fotbalové legendy Jana Kollera, který vedle hokejových hvězd zářil i na ledě…

Klidně to mohl být druhý Zdeno Chára. Obrovitý Jan Koller totiž neválí jen na trávníku, ale daří se mu i na hokejových stadionech. Své umění bývalý fotbalový reprezentační útočník předvedl v prosinci v italském Val di Fiemme, kde nastoupil do exhibičního hokejového zápasu s olympijskými vítězi z Nagana a dalšími celebritami.

Nezáleží na tom, jestli má na sobě kopačky nebo brusle, góly střílí ve všech sportech. Bývalý vynikající fotbalista Jan Koller si i po konci bohaté kariéry rád zahraje pro zábavu a dobročinné účely s bývalými hvězdnými sportovci.

Naposledy se zaskvěl na hokejové exhibici v italském Cavalese, kde po boku legendárního gólmana Dominika Haška, vítěze Stanley Cupu Františka Kaberleho, sparťanské legendy Jaroslava Hlinky a dalších hvězd předvedl proti týmu HC Fiemme skvělou show.

Oblíbený Dino se dvěma brankami podílel na vítězství party celebrit Československý Lev proti druholigovému italskému HC Fiemme (9:7)! Lepším střelcem než bývalý kanonýr Dortmundu či Norimberku byl jen trojnásobný mistr světa v hokeji Tomáš Vlasák, který proti Fiemme zkompletoval hattrick. Nalákat Kollera na hokej prý nebylo vůbec těžké. „Honza mi řekl, že se mnou půjde klidně i do pekla,“ usmíval se Robert Nosek, prezident Československého Lva, který do Itálie sezval hvězdnou partu.

„Na přípravě akce jsem pracoval půl roku. Tvorba sestavy ale šla sama. Se všemi kluky mám skvělý vztah, a když se dozvěděli, že by si jeli zahrát pro dobrou věc, tak jsem od každého rychle dostal na pozvánku do Cavalese kladnou odpověď,“ usmíval se nehrající kapitán mužstva, které sportuje pro dobročinné účely od roku 2014.

V dresu Československého Lva se také například objevil herec Robert Jašków a televizní moderátor Martin Pouva. V brance hvězdného týmu nastoupil bývalý reprezentační gólman Dušan Salfický. Dvojnásobný vítěz české extraligy, který nyní působí jako generální manažer trápících se Pardubic, dorazil na hokej do Itálie i přes složitou situaci v klubu.

Exhibice, která se konala poblíž Čechy oblíbeného lyžařského střediska Val di Fiemme, byla věnována českým turistům, kteří se na zápas v hojném počtu přišli podívat. Veškerý výtěžek z prodaných vstupenek, dražby a příspěvků od celebrit dosáhl 45 tisíc korun a Československý Lev ho věnoval Sportovnímu klubu Jedličkova ústavu pro postižené děti a mládež.

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/355394/koller-strili-goly-i-na-bruslich-fotbalova-legenda-zarila-na-hokeji-v-alpach.html

Sdílet tento příspěvek


ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful