Vážně nemocný fotbalista Čišovský dostal charitativní akci SRDCOVKA!

Vážně nemocný fotbalista Čišovský dostal charitativní akci SRDCOVKA!

Známý český moderátor Míra Hejda a manažerka Československého lva Miluše Dosoudilová​ pořádají v neděli 30. srpna charitativní akci pro slovenského fotbalistu FC Viktoria Plzeň Mariána Čišovského, jenž v současné době bojuje s amyotrofickou laterální sklerózou. Výtěžek z akce půjde na nadaci Mariána Čišovského SPOLEK 28, který založili Mariánovi spoluhráči a přátelé na podporu jeho boje proti této zákeřné nemoci.

„Sledoval jsem utkání, kdy Viktorka vyhrála titul a Marián přes svoji zákeřnou nemoc přišel na podium v doprovodu Pavla Horvátha. Měl jsem slzy v očích. Přišlo mi to hrozně nespravedlivé, ale taková už bohužel nemoc je. Byly to tak silné emoce, že jsou ve mně dodnes,“ popisuje Hejda důvod své iniciativy v akci, kterou navrhla manažerka Československého lva Miluše Dousoudilová.  Projekt, který běží pár dnů, získal během chvíle až nečekaný ohlas. „Vlastně je už teď akce asi třikrát větší, než se původně plánovalo. Mnoho známých tváří do projektu ihned přiskočilo. Už máme slíbenou účast hvězd jako třeba Dominik Hašek, jehož blízký přítel a šéf jeho charitativního projektu z Buffala této zákeřné nemoci podlehl. Dnes už jsme se bavili, že budeme muset trochu přibrzdit, aby se to dalo vůbec produkčně utáhnout,“ dodává spolupořadatel Míra Hejda.

Místem, kde se tento charitativní sportovní den odehraje je Sportpenzion Pohoda v Letkově u Plzně. Právě tady se pravidelně připravují fotbalisté FC Viktoria Plzeň na své zápasy. Akci podpoří celý tým Viktorky v čele s Pavlem Horváthem. Účast zatím potvrdili i další známí sportovci jako jsou Martin Straka, Vladimír Šmicer, František Straka nebo také známé osobnosti – Zorka Hejdová, Nikol Švantnerová, Marek Ztracený či Martin Gardavský.

Odpoledne bude plné exhibičních sportovních utkání (fotbal, beach volejbal, tenis). Budou hrát již zmiňované známé tváře sportu, herci i zpěváci. Večer bude probíhat dražba a tombola, výtěžek z akce jde na nadaci Mariána Čišovského SPOLEK 28, která je určena pro všechny, kteří mají amyotrofickou laterální sklerózu včetně dětí.

Pokud chcete strávit poslední srpnovou neděli se známými osobnostmi a zároveň pomoci zejména bývalému obránci FC Viktoria Plzeň Mariánovi Čišovskému, dorazte 30. srpna do Sportpenzionu Pohoda Letkov. Akce začíná v 15 hodin.

Sportovní charitativní den pro Mariana Čišovského, kde se vybralo na nemocné ALS celkem 220.000,-. Akci pořádal moderátor Míra Hejda a Miluška Dosoudilová z Československého Lva.

Mnoho českých hvězd sportu, herci i zpěváci se v neděli sešli v Letkově u Plzně,  aby podpořili všechny se zákeřným onemocněním ALS. Právě tím trpí i bývalý hráč FC Viktorie Plzeň Marián Čišovský.

Sdílet tento příspěvek


ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful