Jihlava-halový futbal

Jihlava-halový futbal

Herci, zpěváci, bývalí prvotřídní fotbalisté… Ti všichni byli k vidění v Jihlavě na nedělním utkání v sálové kopané s týmem Jihlavy. V něm nastoupili politici, úředníci, ale i bývalí hokejisté Dukly, či další sportovci.

 

Tým Československého lva přijel pobavit, ale i charitativně podpořit jihlavskou zoo vydražením dresu s podpisy větších či menších hvězd.

 

Po představení a české i slovenské hymně začalo v hale SK Jihlava utkání plné bojovnosti, snahy a gólů. Po vlažné oťukávací čtvrthodině zaúřadovali bývalý kapitán Dukly Oldřich Bakus a zastupitel a rocker Víťa Schrek a Jihlava vedla. Ne dlouho, ze závaru před jihlavskou brankou bylo záhy vyrovnáno a zpěvák Kamil Střihavka vzápětí přidal druhý gól…

 

Tým Jihlavy ctí, že v prvním poločase pravidelně střídal a do hry se zapojily i jeho ženy. To se již v druhém poločase nestalo. Ve hře přibyla bojovnost a exhibiční utkání se změnilo v džentlemanskou bitvu. Jihlava stáhla náskok a dokonce vyrovnala.

 

Kdo vyhrál? To nevěděli ani sami aktéři. „Přesně nevím, 6:6?“ přemýšlel po zápase vzrůstem malý herec Roman Skamene. Co ale věděl, bylo, že když nastoupí ženy, je „ovzduší hned příjemnější“.

 

„Je to zážitek zahrát si proti hráčům, kteří něco odehráli a mají to v noze,“ prohlásil uznale Bakus na adresu hráčů Bergera, Jurkemika, Štambachra, Timka, Draguně a dalších internacionálů. „Sešli jsme se poprvé, bylo to nejdříve vidět, ale pak už jsme si zvykli,“ řekl nejlepší hráč týmu Jihlavy Bakus. Sám vstřelil tři góly a na další nahrál.
Koučem Jihlavy byl slavný hokejový trenér Stanislav Neveselý. „Všechny znám osobně, taky hráli náměstci primátora, jak je můžete koučovat?“ položil se smíchem řečnickou otázku, „je to taková společenská milá povinnost.“

článek z Jihlavských listů: http: www.jihlavske-listy.cz

 

Sdílet tento příspěvek


ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful