Futbal Chodová Planá u Marianských Lazní

Futbal Chodová Planá u Marianských Lazní

Sport v Chodové Plané má velkou tradici a v letošním roce slaví 70 let od svého založení. K této příležitosti je na sobotu připraven bohatý program.
„Během dne budou v celém areálu Slavoje probíhat sportovní akce, kde bude možnost vidět sportovce všech kategorií. Vrcholem sportovního dne by měl být odpolední fotbalový zápas naší Staré gardy proti hráčům Československého LVA složeným bývalým reprezentantem Vladimírem Hruškou,“ poznamenal člen výboru Slavoje Chodová Planá David Hanko.
V tomto VIP mužstvu by se měli představit jak osobnosti ze světa showbyznysu, herci (Jakub Kohák, Leoš Noha, Karel Vágner atd.), tak bývalí českoslovenští nebo čeští reprezentanti či ligoví hráči. Účast přislíbili Jan Berger, Tomáš Skuhravý, Ladislav Jurkemik, Jan Fiala, Július Šimon a hokejista Tomáš Vlasák). S velikou pravděpodobností se v dresu VIP mužstva představí také české fotbalové reprezentantky Petra Divišová, Kateřina Svitková a Barbora Burdová).
„Po tomto utkání bude možnost si s osobnostmi popovídat, vyfotit i získat jejich podpisy,“ zve na oslavy Slavoje jeho bafuňář.
Po skončení všech sportovních akcí v areálu Slavoje je plánovaná „Fotbalová Slavojácká taneční zábava“, která se koná v místním kulturním domě. Začátek je ve 20.00. hodin a neměli by na ni chybět ani hráči VIP mužstva.
Celým večerem bude provázet tachovská skupina LosPavlínos, v čele se zkušeným hudebníkem Pavlem Novohradským.

Skvělý zápas mezi týmem Chodová Planá vs.Československý Lev padlo celkem osm branek a stav zápasu skončil spravedlivou remízou 4:4 A kdo že to skóroval za tým Lva: Leoš Noha, Jan Fiala, Katka Svitková,Vladimír Hruška. Velká pochvala patří organizátorům, kteří se o nás moc hezky starali. A to hlavní: byla legrace.
12033061_522811467873868_2006077453709099478_n

Sdílet tento příspěvek


ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful