Itálie: Val di fiemme- Ski Opening, hokejový zápas

Itálie: Val di fiemme- Ski Opening, hokejový zápas

Československý Lev obsadil Itálii.

Skvělá parta vyrazlila na výlet do italského Cavalese. Nejen na Ski Opening, ale i na hokejový zápas. Ski Opening se vydařil. O pěvecké vystoupení se postarali a bavili celé Alpe Cermis: Jirka Mádl, Martin Písařík, Pavel Nečas, Zdeněk Podhůrský,Czenda Urbánek, Peter Pačút alias Freddie Mercury, Marcela Holanová, Libor Petrů a Petra Zámečníková, Paya May a Patrik Fox.

Hlavním důvodem bylo hokejové utkání mezi HC Fiemme a naším ČS. Lvem. A jak to vše dopadlo? Vyprodané hlediště, skvělá atmosféra na stadionu a urputný boj na ledě. Zápas odstartovala nejdřív Italská hymna a pak naše Československá. Hned od začátku zápasu v plném nasazaní a musím říct, že naše sestava byla opravdu famozní např. David Moravec, Dominik Hašek, Leo Gudas, Milan Kraft, Jan Peterek, Petr Průcha, Jirka Mádl, Pavel Nečas, Lukáš Pešek, Julius Šimon  a v bráně skvělý golman Jiří Trvaj atd. Italský výběr makal na plný plyn a musím říct, že hráli opravdu dobře. Zápas to byl napínavý do poslední vteřiny. Ještě pět vteřin do konce utkání Českoslovenští Lvi drželi vedení 6:5, ale i těch pět vteřin stačilo HC Fiemme na vyrovnání. Tím pádem konec zápasu skončil 6:6. A kdo by snad myslel, že utkání bylo domluvené na remízu tak se velice plete. Díváci nás podporovali a chtěli vidět vítěztví našich barev. Tým se připravoval na nájezdy kde jsme bohužel neuspěli a tím pádem se radovali domáci HC Fiemme z výhry 7:6 po samostatných nájezdech. Co ale bylo důležitější než výhra byla dražba národního dresu Dominka Haška podepsaného nejen Dominikem, ale i celým týmem Československého Lva. Který se úspěšně vydražil a tak mohla finanční částka z dražby putovat na lva do ZOO Dvůr Králové nad Labem.

Více fotek najdete na našem Facebooku: Československý Lev-OSST.

Sdílet tento příspěvek


ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful