Srdcovka pro Číšu již 4. ročník a osobnosti ČS.lva se účastnili. Číšo bojuj !!!

Srdcovka pro Číšu již 4. ročník a osobnosti ČS.lva se účastnili. Číšo bojuj !!!

Číša 4 💕 děkuji všem kteří si udělali čas a přišli ve svém volném čase akci podpořit 💕 všem kteří se přišli podívat 💕 kamarádům a kamarádkám kteří mi bez nároku na honorář s akcí pomáhali 💕 děkuji těm kteří mi zdarma zajistili občerstvení 💕 Marcusovi který nás i letos ,,oblékl “ 💕 všem kteří jste mi darovali dárky které jste mohli vyhrát 💕 velké díky patří FotbalPark Praha který nám dal k dispozici areál 💕a největší díky patří pacientům ALS kteří přijeli a udělali si s námi hezký den, protože je to celé pro Vás a o Vás 💕 všichni Vám všem kteří tuto nemoc máte držíme pěsti 💕 bojujte ! 💕💕.

 

17.6.2018 proběhl již 4 ročník Srdcovky pro Mariána Čišovského.

Osobnosti jako Tomáš Hertl, Tomáš Vlasák, Pavel Horváth, Marek Bakoš , Matúš Kozáčik, Martina Fialková, Karel Frýd a mnoho dalších si to proti sobě rozdali ve Fotbalgolfu. Hrálo se v týmech, jeden tým měl vždy 3 hráče. O výsledek nešlo kdo vyhrál nebo prohrál nebylo důležité. Všichni se sešli kvůli dobré věci nejen kvůli Číšovi, ale všem nemocným pacientům ALS. A to se podařilo byl to skvělý den. O pěvecké vystoupení se postaral Jakub Děkan, Elvis a o kousky s míčem(freestyle) Petr Karásek alias Kari.

 

 

 

 

 

Vice fotek naleznete kliknutím na fotku.

Sdílet tento příspěvek


ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful