HVĚZDNÝ TÝM ČESKOSLOVENSKÉHO LVA MÍŘÍ DO JIHLAVY.

HVĚZDNÝ TÝM ČESKOSLOVENSKÉHO LVA MÍŘÍ DO JIHLAVY.

024-11D

8. dubna 2017 do Jihlavy přijede tým známých osobností z oblasti kultury a sportu z České republiky a Slovenska – ČESKOSLOVENSKÝ LEV. Populární herci, zpěváci, moderátoři, baviči a sportovci si v přátelském sportovním utkání v sálové kopané změří své síly s týmem zástupců Města Jihlavy.

Ve sportovní hale bazénu Evžena Rošického v Jihlavě propukne v sobotu, 8. dubna 2017 od 15:00, přátelské utkání v sálové kopané mezi týmem Jihlavy a ČESKOSLOVENSKÉHO LVA.

Cílem této akce má být pro obyvatele Jihlavy nejenom zajímavý sportovní a kulturní zážitek, ale utkání bude mít i charitativní podtext. Během avizovaného sportovního odpoledne se totiž bude dražit podepsaný dres týmu osobností ČESKOSLOVENSKÉHO LVA. Výtěžek bude věnován na vybavení Centra pro rodinu Vysočina, které se zabývá náhradní rodinnou péčí, sociálními službami a pomáhá rodinám s dětmi.

V rámci sportovní akce se mezi populárními osobnostmi objeví například Antonín Panenka, Martin Stránský, Miroslav Šimůnek, Martin Maxa, Karol Dobiáš, Marcela Holanová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Nečas, Lukáš Pešek, Martin Procházka, Václav Svoboda a další.

Celý program budou moderovat Jana Adámková a Josef Mladý. V rámci akce zazpívá Marcela Holanová a Martin Maxa.

Jak uvedli prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LVA Ján Ďureje a sportovní manažer hvězdného týmu, Libor Petrů: „Celý tým se do Jihlavy velice těší. Naším cílem je nejenom jihlavské diváky pobavit, ale také podpořit dobrou věc. Přijďte nám držet palce!“

Vstup do haly bude divákům umožněn od 14:30 hodin a je pro všechny zdarma.

Hlavním mediální partner: Jihlavské listy

Mediální partner: HITRÁDIO VYSOČINA

Partneři akce: Město Jihlava, Charme Clinic, Tetovací studio Tatoo22

Bez názvu

Sdílet tento příspěvek


ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful